Overnatting
Vinje Camping

 

Hyttene

Hyttene våre ligger fint lokalisert i naturen, med en nydelig utsikt over Geirangerfjorden og fjellene rundt. Vi har 7 høy standard hytter med ett eller to soverom og hems.

 

Alle hyttene har stue/kjøkken med sofagruppe, flatskjerm tv, spisebord, kjøkkenutstyr, kjøleskap, 2 kokeplater, stekeovn og kaffetrakter. Bad med dusj og toilett.

Hyttene er utstyrt med dyner og puter. Sengesett og håndduker kan du leie i resepsjonen. Alle hyttene har stor balkong med møbler og kull-grill (kull kan kjøpes i resepsjonen). Det er gratis parkering ved alle hyttene. Hyttene har trådløst internett, passordet får du i resepsjonen.

Geiranger Bakeri leverer ferske bakervarer til oss hver morgen i høysesongen.

 

Cabins number 1, 2 and 3:The cabins have one bedroom with three beds (double bed with single bunkbed above), a loft...

Posted by Vinje Camping on 8. juni 2015

Cabins number 4 and 5:The cabins have two bedrooms; one bedroom with three beds (double bed with single bunk above),...

Posted by Vinje Camping on 8. juni 2015

Cabins number 6 and 7:The cabins have one bedroom with a double bed, a loft with two mattresses and a sofa bed in the...

Posted by Vinje Camping on 12. juni 2015

Safaritelt

 

Safariteltene våre er store telt som står på plattinger, med to soverom, oppholdsrom og veranda med kulegrill.

Det er ikke vann i teltene, men de står ikke langt ifra det nyoppussede sanitæranlegget vårt. Det er en liten kjøkkenkrok i teltene med kjøleskap, vannkoker og kjøkkenutstyr til 4 personer. Drikkevann må hentes fra vannkraner på campingen.

I oppholdsrommet er det spisebord og stoler.

Teltene har to soverom, det ene med en dobbeltseng og det andre en køyeseng. Det er dyner og puter i teltene, men det er ikke sengetøy eller håndduker.

Copyright © Vinje Camping 2015